top of page

Pompoenwedstrijd en pompoenfeest

De lente komt eraan en dat betekent dat het tijd is om pompoenzaadjes te planten. Dat betekent dus ook dat onze jaarlijkse pompoenwedstrijd weer georganiseerd wordt. Wilt u kans maken op de hoofdprijs? Kan u de grootste pompoen kweken? Schrijf je dan zeker in voor de pompoenwedstrijd via deze link!

Wees er wel snel bij want de inschrijvingen worden afgerond op 2 april. U kan na deze datum uw pompoenzaadjes (atlantic giant) afhalen op 8,15 of 16 april tussen 13 u en 17 u aan het lokaal. De weging zal plaatsvinden tijdens een pompoenfeest in oktober. Deze datum volgt nog! Veel succes met het kweken van de grootste pompoen. Hopelijk zien we jullie allemaal in oktober terug op ons pompoenfeest!

Te winnen: De 3 zwaarste pompoenen winnen een prijs, vorige editie hadden deze 3 prijzen een gezamenlijke waarde van ruim €200. De waarde van de prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Kostprijs: Een inschrijving kost €5 voor leden en €7 voor niet leden. Gelieve dit bedrag te storten op het rekeningnummer van KSA Frisse Heikracht Bree: BE43 0011 8689 2101 met de naam van de deelnemer in de mededeling. U wordt verder op de hoogte gehouden via e-mail.


Praktisch: Na uw inschrijving houden we u op de hoogte via e-mail. Zo kan u een zakje zaadjes op ons lokaal komen afhalen, u bent echter niet verplicht om deze zaden te gebruiken voor de wedstrijd.

IMG-20221024-WA0012.jpg
pompoenfeest groot.png
bottom of page