top of page

Welkom bij KSA Frisse Heikracht Bree

Ontdek hier wie wij precies zijn en klik hier voor de activiteitenkalender. Meer info over de activiteiten kan je ook steeds vinden in onze magazine, de Heikleuter. 

Zaterdag 16 september 2023 vindt onze startdag plaats. Hierna kan je nog 2 activiteiten gratis proberen. Ben je helemaal overtuigd om bij de KSA te gaan, dan kan je je inschrijven via de link op de pagina 'welkom!'

Indeling bannen

geboortejaar 2017-2015 = Leeuwkes

geboortejaar 2014-2012 = Jong-Knapen

geboortejaar 2011-2010 = Knapen

geboortejaar 2009-2008 = Jong-Hernieuwers

Waar

Gerdingerpoort 20, 3960 Bree

Onze lokalen bevinden zich achter de school 'De Boemerang'.

Ingang via het straatje ter hoogte van Stift 17, Bree.

Hoe inschrijven?

Inschrijven via de link op de pagina 'welkom'. De banleider van uw zoon of dochter zal ook een afspraak maken met jullie om eens langs te komen. Zo leert u de leiding kennen en kunnen we nog wat meer info meegeven.

Lidgeld

Het lidgeld bedraagt 40 euro. Storten op BE43 0011 8689 2101 met als mededeling de naam van uw kind. KSA is er voor iedereen! Indien er moeilijkheden zijn mag u zéker de bondsleiding contacteren voor verminderd lid- of kampgeld. (zie contact). Onze KSA heeft hier een steunfonds voor.

Communicatie

Wij communiceren onze hoofdzaken via onze website (www.ksabree.be) en ons maandelijks boekje de Heikleuter. Dat boekje ontvangt u in uw mailbox na inschrijving. Via deze weg communiceren we zaken zoals data van activiteiten, eetdagen en kampen. Check dus regelmatig onze website en de heikleuter om op de hoogte te blijven! Na inschrijving maken de banleiders ook een whatsappgroepje voor iedere ban, waarin ze enkele kleinere praktische zaken meedelen. We zijn ook te vinden op Facebook (KSA Frisse Heikracht Bree) en op Instagram (@KSAfhbree). Neem zeker een kijkje!

Uniformen

Doe zeker iedere activiteit je sjaft aan, samen met een t-shirt of hemd van de KSA. Zo ziet iedereen in wat voor keileuke jeugdbeweging je zit. Heb je er nog geen en wil je dit graag bestellen? Bestel online via de pagina 'uniformen'.

KSA-tips en tricks

Onze KSA beweegt en speelt in de velden, bossen en soms zelfs beken! Tenzij het weer extreem slecht is, vinden de meeste activiteiten dus buiten plaats. We raden leden dus aan om zich altijd te kleden naar het weer en kleren aan te doen die vuil mogen worden. Een klein rugzakje meenemen met een drinkbus in kan ook steeds van pas komen indien we op verplaatsing gaan. De Knapen en Jong-Hernieuwers raden we aan om met de fiets te komen, gezien hun activiteiten vaker op verplaatsing doorgaan. Woon je wat verder van de KSA en/of is het niet evident om altijd met de fiets te komen? Verwittig de banleider even. Dan weten zij ook dat ze hiermee rekening moeten houden en geven ze op voorhand door als je met de fiets moet komen of niet. 

Nog vragen

Als je nog verder vragen hebt, aarzel niet om ons te contacteren via de pagina 'contact'

Groetjes en tot binnenkort

De leiding

17 sept.jpg
bottom of page