Met de KSA op Kamp

Groot kamp 2022

Afgelopen zomer zijn we op kamp geweest in Eigenbilzen. Kijk zeker eens naar de foto's als je wilt nagenieten of als je benieuwd bent naar hoe het eraan toeging. 

In 2022 gaan we op kamp in Geel! Zet de data alvast in je agenda:

- De Jong-Hernieuwers vertrekken op 24 juli en komen op 2 augustus terug.

- De Knapen vertrekken op 24 juli en komen op 2 augustus terug.

- De Jong-Knapen vertrekken op 25 juli en komen op 2 augustus terug

- De Leeuwkes vertrekken op 25 juli en mogen op 1 augustus, op de bezoekdag, met hun ouders mee naar huis gaan. 

Meer kampinfo vind je in de Heikleuter. Zit je met vragen of twijfel je nog een beetje? Aarzel dan zeker niet om de ban- of bondsleiding te contacteren voor een gesprek via de pagina 'contact'. 

Klein kamp 2022

Ons klein kamp 2022 ligt vast. Van 5 tot 8 april zitten we, als alles meezit, met de Leeuwkes, Knapen en Jong-Knapen in de Voerenstreek. Naarmate de datum dichter bij komt ontvangen jullie meer informatie over het klein kamp in de vorm van een kampeditie van de Heikleuter. We willen wel al doorgeven dat de Jong-Knapen dit jaar wegens de afstand net als de Leeuwkes met de auto zullen gaan gezien de afstand. Aan de Knapen willen we ook de optie aanbieden, maar voor hun lijkt het ons net leuk om met de fiets te gaan, zodat ze tijdens het kamp ook makkelijker op verplaatsing activiteiten kunnen doen. We geven dit nu al door zodat er hopelijk enkele ouders de data van vertrek en terugkeer kunnen vrijhouden zodat we voldoende auto’s hebben. Alle info vindt u hier in de Klein-kampeditie van de Heikleuter. Inschrijven kan via deze link tot 29 maart (de stad moet een week op voorhand weten wie mee gaat).