top of page

Leeuwkes
laatste kleuterklasje t.e.m. derde studiejaar

Martijn Ceyssens

martijn.png

Banleider

Wie Martijn zegt, zegt Leeuwkes. Deze sportieve opvoeder in opleiding is een echte rots in de branding geworden bij de Leeuwkes! Aan ervaring geen gebrek. Bij deze, Leeuwkes, maak jullie borst maar nat voor weer een spetterend jaar!

Jochen plas

Knipsel 3.PNG

Leider

Het leven is een feestje en dat weet Jochen zeker! Deze vriendelijke carnavalist zal voor de echte party’s zorgen bij de Leeuwkes! Vergeet dus zeker jullie dansschoenen niet. Breng jullie vaarsjoon ook maar ineens mee want deze behulpzame tuinier is niet bang van wat karweitjes in de modder.

Hanne Brouns

hanne.jpg

Hulpleider

Deze jongedame komt de leeuwkes-ban versterken. Eerst dacht ze geen tijd te hebben voor de KSA, maar nee hoor, ze kon het niet laten. Hanne gaat voor ieder leeuwke klaarstaan. Deze sportieve dame heeft het druk, ze speelt volleybal en geeft zelfs training aan jonge volleyballers! Dat zal zeker van pas komen bij de Leeuwkes

philippe rijken

philippe.png

Hulpleider

HIer hebben we onze Phillipe, onder de meeste bekend als Rhino. Ookal is hij een rustig persoon, hij kan soms verrassend uit de hoek komen dus pas maar op. Graag zou hij persoonlijk ook een paar woordjes willen zeggen: “Mag ik nog een zakje chips ouleh?”

Cas jaeken

lkglhvkh.PNG

Hulpleider

Cas die ook wel bekendstaat als de oudste van Jaeken, heeft iets in zich wat niet veel mensen hebben. Hij is sportief en ook nog eens een echte econoom. Een grote toevoeging voor de KSA dus. Buiten dit alles is hij in zijn vrije tijd ook nog een geniale schaker.

Toon Claes

toon.png

Hulpleider

Dit jaar komt Toon de leeuwkes amuseren. Hij gaat ravotten en spelen als geen ander. Deze sportieve gast speelt voetbal, maar is daarnaast ook een echte mechanieker die aan brommerkes en tufkes sleutelt in zijn vrije tijd. Kortom, met deze kerel gaan de leeuwkes zich kapot amuseren en veel bijleren.

Lowie claes

14.PNG

Leider

Lowie: Deze vlammende kerel is al enkele jaren een staple binnen de KSA op verschillende vlakken. Hij gaat Leeuwkes én Jong-Hernieuwers amuseren! Hij combineert zijn volleybalcarrière met de KSA als geen ander. Dit manusje-van-alles zal jullie de kneepjes van het KSA-vak leren. Zeiden we manusje? Zeg maar gerust Manus. Wist je dat Lowie naast volleybal en KSA ook zooo graag naar school gaat, dat hij bijna al zijn examens twee keer maakt in augustus.

bottom of page