Leeuwkes

laatste kleuterklasje t.e.m. derde studiejaar

IMG_0687.JPG

Deze jolige kerel volgt in de voetsporen van zijn oudere broer, de legendarische ex-Leeuwkesleider Sander Swennen. Joren is nog jong maar al een echte top leider! Naast de KSA heeft hij het druk druk druk met speelpleinwerking, harmonie en lieve berichtjes sturen naar al zijn vriendinnetjes. Joren heeft alle eigenschappen van een Leeuwkesleider: grappig, speels en zelf ook een beetje een groot kind.

Banleider

Joren Swennen

IMG_0666.JPG

Wout heeft al een jaartje ervaring bij onze jongste groep en weet dan ook als de beste welke streken de Leeuwkes zoal durven uitsteken. Deze krullenbol is een handige ladder en klimrek, maar daarnaast ook een super leuke leider! Wout is niet enkel groot en sterk, je kan ook bij hem terecht met vragen over sterren, schimmels, plantjes en dieren.

Leider

Wout Vanderstegen

IMG_0592.JPG

Deze kersverse Leeuwkesleider heeft al jaren KSA-ervaring. Elke jeugdgroep heeft een man als Martijn in hun rangen nodig. Hier enkele van zijn kerntalenten: creatief, zorgzaam, sportief en sociaal. We hopen dat deze Picasso nog vele jaren zijn broeken verslijt op de KSA, want we kunnen hem nu al niet meer missen!

Hulpleider

Martijn Ceyssens

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now