top of page

Leeuwkes
laatste kleuterklasje t.e.m. derde studiejaar

Martijn Ceyssens

Knipsel.PNG

Banleider

Deze energetische wildwater man is een echte sportmens. Over alles is hij altijd enthousiast en hevig (behalve tijdens de examens, dan is het doodserieus). Hij is een echte OG die al vanaf day 1 bij de KSA zit. Hij is misschien niet een van de grootsten, maar dat compenseert hij dan weer met zijn snelheid en pit.

Jochen plas

Knipsel 3.PNG

Hulpleider

Het leven is een feestje en dat weet Jochen zeker! Deze vriendelijke carnavalist zal voor de echte party’s zorgen bij de Leeuwkes! Vergeet dus zeker niet jullie dansschoenen niet. Breng jullie vaarschoon ook maar ineens mee want deze behulpzame tuinier is niet bang van wat karweitjes in de modder.

Stan Theunissen Sciot

IMG20220801213721_edited.jpg

Hulpleider

Onze Stan 2.0., daar zit nog enige verwarring rond… Noemt hij nu Stan of toch Chris? Of is het misschien Kris? Wie zal het zeggen… Los van dat is onze Chris een echte energieke judoka. Dus pas maar op als je platte jaak op hem wilt doen, want voor je het weet heeft hij platte jaak op jou gedaan. :o

philippe rijken

afbeelding_2022-10-03_145828626.png

Hulpleider

HIer hebben we onze Phillipe, onder de meeste bekend als Rhino. Ookal is hij een rustig persoon, hij kan soms verrassend uit de hoek komen dus pas maar op. Graag zou hij persoonlijk ook een paar woordjes willen zeggen: “Mag ik nog een zakje chips ouleh?”

Cas jaeken

lkglhvkh.PNG

Hulpleider

Cas die ook wel bekend staat als de oudste van Jaeken heeft iets in zich wat niet veel mensen hebben. Hij is sportief en ook nog eens een echte econoom. Een grote toevoeging voor de KSA dus. Buiten dit alles is hij in zijn vrije tijd ook nog een geniale schaker.

bottom of page