Leeuwkes
laatste kleuterklasje t.e.m. derde studiejaar

Martijn Ceyssens

Afbeelding3.jpg

Banleider

Martijn heeft al jaren KSA-ervaring en gaat nu aan zijn derde jaar als Leeuwkesleider beginnen en eveneens zijn eerste jaar als banleider. Elke jeugdgroep heeft een man als Martijn in hun rangen nodig. Hier enkele van zijn kerntalenten: fietsen, kajakken, lopen en verhaaltjes vertellen. We hopen dat deze wildwaterpiraat nog vele jaren zijn broeken verslijt op de KSA, want we kunnen hem niet meer missen!

Lisa Braeken

Afbeelding2.jpg

Leider

Deze sterke jonge dame zal er wel voor zorgen dat de Leeuwkes getemd raken! Naast zeer muzikaal (jaja ze is een echte danseres en… pianist) werkt ze bij de Leonidas in Bree. Daar zorgt ze ervoor dat de klanten op hun wenken worden bediend met de lekkernijen die ze daar verkopen.

Stan Kwanten

IMG_2912_edited.jpg

Leider

Stan de Raceman is buiten het slimste koppie van de Leeuwkesleiding ook nog eens de Tom BoOnen van Bree en omstreken! Pas dus zeker maar op als je deze snelheidsduivel ziet fietsen.

Bas Janssens

IMG_2913_edited.jpg

Leider

Bas, ook wel gekend als Janssen 2.0 is dan weer eerder de Tom Boonen van de Breese bossen. Deze onverschrokken mountainbiker is niet bang van wat uitdaging. Wees dus maar op jullie hoede, Leeuwkes!

Jochen Plas

IMG_20190728_160012_edited.jpg

Hulpleider

Deze carnavalist zal voor de echte party’s zorgen bij de Leeuwkes! Vergeet dus zeker niet jullie dansschoenen niet. Breng jullie vaarschoon ook maar ineens mee want deze behulpzame tuinier is niet bang van wat karweitjes in de modder.