Leeuwkes

laatste kleuterklasje t.e.m. derde studiejaar

Wout Vanderstegen

IMG_2940_edited.jpg

Banleider

Wout heeft ondertussen al 2 jaar ervaring bij onze jongste groep en weet dan ook als de beste welke streken de Leeuwkes zoal durven uitsteken... Dat maakt hem een ideale banleider. Deze krullenbol is een handige ladder en klimrek, maar daarnaast ook een super leuke leider! Wout is niet enkel groot en sterk, je kan ook bij hem terecht met vragen over sterren, schimmels, plantjes en dieren.

Martijn Ceyssens

IMG_2940_edited.jpg

Leider

Martijn heeft al jaren KSA-ervaring en gaat nu aan zijn tweede jaar als Leeuwkesleider beginnen. Elke jeugdgroep heeft een man als Martijn in hun rangen nodig. Hier enkele van zijn kerntalenten: fietsen, kajakken, lopen en verhaaltjes vertellen. We hopen dat deze wildwaterpiraat nog vele jaren zijn broeken verslijt op de KSA, want we kunnen hem niet meer missen!

Bas Janssens

IMG_2913_edited.jpg

Hulpleider

Deze 16-jarige mountainbiker met vrijwel levenslange KSA-ervaring staat vanaf dit jaar voor het eerst als leiding bij de Leeuwkes. Trek dit jaar zeker kleren aan die vuil mogen worden, want leider Bas is niet vies van wat modder. Hij heeft namelijk al wat ervaring in de land- en tuinbouw sector!

Lisa Braeken

IMG_0299.JPG

Hulpleider

Oef, er zit gelukkig ook wat vrouwelijk geweld bij de Leeuwkes. Deze stoere chick is een KSA-er in hart en nieren. Als Jong-Hernieuwer was ze al geliefd bij de Leeuwkes, dus ze zal dat zeker zijn als leidster. Lisa kent alle kneepjes van de KSA, maar wist je dat ze ook een muzikale vlinder is? Haar hobby’s zijn namelijk pingelen op de piano en dansen… Welk Leeuwke durft er met haar een dance-battle aan te gaan?

Stan Kwanten

IMG_2912_edited.jpg

Hulpleider

Dit 16-jarige koerstalent fietst het nieuwe jaar in als Leeuwkesleider. Weer of geen weer, deze sportieveling zal altijd met de fiets naar de KSA komen. Ook Stan heeft al ettelijke jaren KSA-ervaring, dus hij zal het er goed vanaf brengen als Leeuwkesleider. Wij supporteren voor hem!

Jochen Plas

IMG_20190728_160012_edited.jpg

Hulpleider

Ook Jochen wordt dit jaar Leeuwkesleider bij de KSA. Net las je al dat je vuile kleren moet aandoen… We willen dit nogmaals benadrukken, want leider Jochen is niet vies van wat groene plekken op zijn knieën. Hij studeert namelijk tuinbouw in Genk. Hij zal de beste feestjes organiseren voor de Leeuwkes, want hij is een echte carnavalganger.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now