top of page

Jong-Hernieuwers
Derde t.e.m. vierde middelbaar

joren swennen

17.PNG

Banleider

Joren, de sjikste van Swennen, kon het toch niet laten om zijn decibels te gebruiken bij de Jong-Hernieuwers, hij is zelfs banleider! Joren is een professioneel expert op verschillende gebieden. Heb je vragen over mobiliteit, het kruidvat, domino’s, Scherpenheuvel (oei sorry, ik bedoel Scheuvel) of de verlichting van de kerk van Bree, Joren is de man die je moet hebben!

Matz Hilven

matz.png

Leider

Hier is ie dan, de enige echte producer Fizzy In the Mix! In een ver verleden was hij een echte topsporter, zo goed dat iedereen hem dé samoerai noemde. Wees daarom ook voorzichtig met deze fragiele jongen. Naast muziek maken is Matz een echte computerman, hij kan programmeren als geen ander. Geen wonder dat onze website ook op-en-top is!

Lowie claes

14.PNG

Leider

Deze vlammende kerel is al enkele jaren een staple binnen de KSA op verschillende vlakken. Hij gaat Leeuwkes én Jong-Hernieuwers amuseren! Hij combineert zijn volleybalcarrière met de KSA als geen ander. Dit manusje-van-alles zal jullie de kneepjes van het KSA-vak leren. Zeiden we manusje? Zeg maar gerust Manus. Wist je dat Lowie naast volleybal en KSA ook zooo graag naar school gaat, dat hij bijna al zijn examens twee keer maakt in augustus.

bottom of page