top of page

Knapen
eerste t.e.m. tweede middelbaar

Matz Hilven

10.PNG

Banleider

Hier is ie dan, de enige echte producer Fizzy In the Mix! Deze muzikant is niet alleen producer maar ook gitaarspeler bij zijn eigen band. In een ver verleden was hij een echte topsporter, zo goed dat iedereen hem DE samoerai noemde. Jammer genoeg moest hij zijn topsportcarrière abrupt beëindigen door een tragisch ongeval… Wees daarom ook voorzichtig met deze fragiele jongen.

Stef Monnens

9.PNG

Leider

Als de naam Stef je niks zegt dan kan dit omdat leider Stef meer bekend staat onder zijn internationale naam StefGamer. Deze avontuurlijke frikandellenhapper zit vol energie en goede ideëen en zorgt ervoor dat geen enkel lid of leiding ooit een seconde tijd heeft om zich te vervelen.

Ine Ceyssens

12.PNG

Leider

Nog eentje van Ceys zeggen ze dan, maar dat is zeker niets slechts! Deze pittige dame ziet er misschien heel stoer uit, maar ze heeft een hart van goud en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Ze heeft jarenlang ervaring bij de Jong-Knapen dus zal ze deze Knaapjes ook aankunnen. Ook zij kijkt er erg naar uit om hen goed te leren sjorren en werken om zo een top generatie knaapjes te creëren. Maar niet alles moet er serieus aan toe gaan… Bindt jullie dansschoentjes maar eens stevig vast, want naast een stoere leidster is ons Ine ook een heus feestbeest!

Bas Janssen

11.PNG

Leider

Onze Bassie oftewel Janssen 2.0 (Voor 1.0 zie verder) is een echt werkpaard. Hij is een van de echte mannen met een berucht TISM verleden… Buiten een echte KSA’er is hij dus ook een echte TISM-boy. Hij zal de Knaapjes wel eens leren hoe je moet sjorren en moet werken. Hij is een zelfzekere man, waardoor hij niet bang is om af en toe wat vrouwelijke trekjes te tonen

bottom of page