top of page

Knapen
eerste t.e.m. tweede middelbaar

Stef monnens

9.PNG

Banleider

Stef: Als de naam Stef je niks zegt dan kan dit omdat leider Stef meer bekend staat onder zijn internationale naam StefGamer. Deze avontuurlijke frikandellenhapper is een echt werkpaard voor de KSA. Van sjorconstructies tot zelfs de VeCo (veiligheidscoördinator) op onze Bree(K)-uit Fuif, deze sportieve kerel regelt het allemaal. 

ine ceyssens

12.PNG

Leidster

Ine: Nog eentje van Ceys zeggen ze dan, maar dat is zeker niets slechts! Deze pittige dame ziet er misschien heel stoer uit, maar ze heeft een hart van goud en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Ze begint nu aan haar tweede jaar knapenleiding, aan ervaring geen gebrek. Ook zij kijkt er erg naar uit om hen goed te leren sjorren en werken om zo een top generatie knaapjes te creëren. Maar niet alles moet er serieus aan toe gaan… Bindt jullie dansschoentjes maar eens stevig vast, want naast een stoere leidster is ons Ine ook een heus feestbeest!

Lennert vandersteegen

lennert.png

Hulpleider

Lennert: Deze ruige kerel van de Vostert komt altijd fresh met z’n kapsels, hij gaat namelijk naar een van de beste kappers van het land (AKA Low-Barber-G). Het motto van deze KSA’er is: niet opgeven en gewoon doorgaan (tenzij je tijdens de Joepie-tocht kop of munt moet doen om toch niet te stoppen, dan zijt ge ‘Ne platte’).

bottom of page