Knapen

eerste t.e.m. tweede middelbaar

Nick Ceyssens

48085512_524323718076787_323935869507469

Banleider

Nick Ceyssens is op slechts enkele jaren al een begrip geworden binnen onze KSA. Nick lijkt een beetje op een ezel: een tikkeltje koppig, maar ook heel slim! Deze heer studeert in het mooie Diepenbeek, waar hij ook al een begrip is geworden in verenigingen en clubs… Wij zien Nick het nog ver schoppen in de toekomst, zowel binnen als buiten de KSA .

Bram Janssen

IMG_2917_edited.jpg

Leider

De oudste van de gebroeders Janssen zet zijn tweede jaar in als Knapenleiding. Op school volgt deze pientere kerel WiskundeWetenschappen. Bram bewijst dat je best gemakkelijk slim én sterk kan zijn. Daag deze judoka niet uit voor een battle, want je dreigt zwaar te verliezen… Bram voelt zich helemaal thuis op de KSA en in de Kalder en we zien hem niet snel vertrekken!

Lowie Claes

IMG_2914_edited.jpg

Hulpleider

Lowie zal onze Knaapjes stevig aan het werk zetten, want hij is zelf heel sportief. Hij is namelijk een topvolleybalspeler in Maaseik! Hij zal het zeker goed doen als hulpleider, want een groot deel van zijn hart is toegewijd aan de KSA. Je kan Lowie makkelijk van ver herkennen, zoek gewoon naar een ‘OG KSAhoedje’ dat zich op toch wel een redelijke hoogte bevind. We hoeven ons trouwens echt geen zorgen te maken indien er zich ongelukjes voordoen, we hebben er namelijk nog een jeugdbrandweerman bij.

Matz Hilven

IMG_2913_edited.jpg

Hulpleider

Ja, ja Knaapjes, jullie zullen je best mogen gaan doen want we hebben er nóg een überfitte hulpleider bij. Wanneer hij in de buurt is van een ring en een bal, showt hij je vast en zeker zijn degelijke basket-skills. Maar Matz is niet enkel op fysiek level een van de besten, hij heeft ook muzikaal talent! Onze Matz is namelijk gitarist in zijn band. We hopen dat deze topkerel in de toekomst zal zorgen voor vele gezellige kampvuurmomenten.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now