Met de KSA op Kamp

Groot kamp 2021

Deze zomer zijn we op kamp geweest in Opoeteren. Kijk zeker eens naar de foto's als je wilt nagenieten of als je benieuwd bent naar hoe het eraan toeging. 

In 2021 gaan we op kamp in Eigenbilzen! Zet de data alvast in je agenda:

- De Jong-Hernieuwers vertrekken op 23 juli en komen op 2 augustus terug.

- De Knapen vertrekken op 24 juli en komen op 2 augustus terug.

- De Jong-Knapen vertrekken op 25 juli en komen op 2 augustus terug

- De Leeuwkes vertrekken op 25 juli en mogen op 1 augustus, op de bezoekdag, met hun ouders mee naar huis gaan. 

IMG_1746.JPG

Klein kamp 2021

Om last-minute regelingen te voorkomen en ook de kampplaatsverantwoordelijken op tijd duidelijkheid te bieden, hebben we besloten Klein kamp dit jaar niet te laten doorgaan (*triestige vioolmuziek*). Voorlopig zijn overnachtingen voor alle leeftijdsgroepen nog steeds verboden en gezien de recente verstrengingen denken we ook niet dat we snel versoepelingen mogen verwachten op het vlak van overnachtingen. 


Om toch iets meer te voorzien in de paasvakantie is de leiding nog aan het bekijken of er in de paasvakantie eventueel dagkampen, paalkampeerweekenden (voor oudere bannen) of langere activiteiten georganiseerd kunnen worden. Maar voorlopig wachten we nog even met aankondigingen zodat we kunnen bekijken wat er tegen dan kan in verband met eventuele versoepelingen. De banleiding houdt jullie zeker op de hoogte zodra we meer weten!  

Joepie 28

Van 16 t.e.m. 19 april 2019 zijn onze Jong-Hernieuwers op Joepie geweest. In drie dagen tijd zijn ze helemaal van Ede naar Oudenaarde gewandeld, dat is 100km! Sjiek hé! Wil je toch wel eens weten hoe de tocht is meegevallen voor onze oudste leden? Kijk dan maar eens naar deze foto's!