top of page

Jong-Knapen
vierde t.e.m. zesde studiejaar

Stan Kwanten

Banleider

Knipsel5.PNG

Ken je Stan de wazige fotoman? Of misschien ken je hem als Stan de raceman? Heel goede vrienden kennen hem als Stan de Blyatman maar vanaf dit jaar is hij niets minder dan Stan de Jong-Knapenman, met zijn banleiderschap erbij. Zie je iets voorbij flitsen op een fiets sneller dan het licht? Dat is onze Stan. Hij staat ook niet voor niets in voor de uniformen van de KSA want hij is namelijk marketeer in wording. Ook voor leuke wist-je-datjes nuttig of onnuttig moet je bij hem zijn.

Lisa braeken

Leidster

Knipsel6.PNG

Onze actieveling van Beek-achter-de-brug die de meeste tijd in de Leonidas te vinden is. Uis Lisa is ook helemaal klaar voor een nieuw KSA-jaar. Als je je ooit verveeld moet je naar haar gaan dan is dat probleem zo opgelost. Jullie kunnen ook best beginnen met jullie beenspieren te trainen, want ze houdt er wel van om eens een extreem wandelingetje te maken naar Scheuvel.

Wout Vanderstegen

Leider

7.PNG

Deze krullenbol weet als geen ander wat de noden zijn van de Jong-Knapen, aangezien al ettelijke jaren vast meubilair is binnen deze ban. Bij hem staat plezier maken op nummer 1. Wie dorst heeft roept trouwens maar even naar Wout, hij zal je vliegensvlug wat te drinken brengen... Hij staat namelijk bekend als een van de shnelste obers van Bree en omstreken. Dus lieve Jong-Knaapjes, maak jullie alvast maar klaar voor een top KSA-jaar!

Tuur Vandewal

Hulpleider

Knipsel4.PNG

De volgende in de rij is onze gymboy Tuur, 24/6 in de fitness. En dan denk je: “Heu, is het niet 24/7?” … neen het is wel degelijk 24/6 want één dag maakt hij graag vrij voor de KSA. Ook staat Tuur bekend als de beste frietenbakker van het land. Dit doet hij binnen het honderste fililiaal in België van een heus wereldbedrijf.

Klaas Paradis

Hulpleider

8.PNG

Deze melige jongen houdt ervan om altijd te lachen. Het is dan ook zijn missie om bij elke Jong-Knaap een lach op het gezichtje te toveren! Verder is deze slimme gast een echte wetenschapper in spé. De Jong-Knapen mogen geweldige activiteiten verwachten met deze creatieveling.

bottom of page