Jong-Knapen

vierde t.e.m. zesde studiejaar

IMG_0874.JPG

Britt Schwillens

Banleidster

Britt Schwillens, Schwillie voor de vrienden, heeft al enkele jaren de leiding over de Jong-Knapenbende. Ze doet dit steeds met een gevoel voor humor en enthousiasme. Britt staat al in haar 3de jaar lerarenopleiding Geschiedenis-Engels. Deze knappe dame zit vol originele ideeën en is niet bang om haar handen vuil te maken en aan de slag te gaan. Britt is KSA’ster in hart en nieren en we zien haar hopelijk nog vele jaren haar ding doen 😊.

IMG_0514.JPG

Ine Ceyssens

Leidster

Zullen we je eens wat vertellen over de liefste leidster van de KSA? Ja, we bedoelen natuurlijk Ine. Deze JongKnapenleidster is onze zonnestraal in levende lijve. Ben je triest? Nood aan een opbeurend gesprek? Ine Ceyssens vrolijkt je in een mum van tijd weer op met haar grapjes en complimentjes. Naast haar inzet op de KSA blust Ine nog hele brandhaarden en redt ze mensen uit auto’s met de jeugdbrandweer. Nergens ben je veiliger dan bij Ine!

IMG_0639.JPG

Alexander Lemkens

Hulpleider

Deze handyman hoort al jaren bij het vast meubilair van de KSA. Overal waar je de KSA van Bree ziet, zie je Alexander. Ons werkpaard weet als geen ander welke trekker nu het sjuunst is of hoe je stevige kasten in elkaar zet. Alexander is graag bezig met van alles en nog wat; zo is hij in zijn vrije tijd geluids-en lichttechnicus en zorgt hij er voor dat er op ieder feestje om ter hardst gedanst kan worden.

IMG_0082.JPG

Liam Molnar

Hulpleider

Liam is binnen en buiten de KSA een zorgzame en toffe peer! Op school leert hij lekkere gerechtjes klaarmaken, die hij ongetwijfeld wel eens tevoorschijn zal toveren op kamp. Liam is een echte Jong-Knapenleider: altijd in voor een mopje, een beetje gek en gelukkig ook heel lief. Wel oppassen met referenties naar superheldenfilms, Liam weet als de beste dat Wolverine geen Avenger is… Juist is juist

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now