top of page

Jong-Knapen
vierde t.e.m. zesde studiejaar

klaas paredis

klaas.png

Banleider

Klaas: Deze melige jongen houdt ervan om altijd te lachen. Het is dan ook zijn missie om bij elke Jong-Knaap een lach op het gezichtje te toveren! Verder is deze slimme gast, kan tiktokken als de beste en is een echte wetenschapper in spé. De Jong-Knapen mogen geweldige activiteiten verwachten met deze creatieveling.

Stan kwanten

stan.png

Leider

Stan: Ken je Stan de wazige fotoman? Of misschien ken je hem als Stan de raceman? Zie je iets voorbij flitsen op een fiets sneller dan het licht? Dat is onze Stan. Deze marketeer in wording is sinds dit jaar ook penningmeester van de KSA. Daarnaast speelt hij vaak DJ, hij draait de dikste en iets minder dikke schijven voor iedereen. Ook voor leuke wist-je-datjes nuttig of onnuttig moet je bij hem zijn.

Lisa braeken

lisa.png

Leidster

Lisa: Onze actieveling van Beek-achter-de-brug die wel vaker in de Leonidas te vinden is, waar ze pralines ligt te smikkelen. Uis Lisa is ook helemaal klaar voor een nieuw KSA-jaar. Ze is sinds dit jaar secretaris van de KSA. Dacht je dat dat alles was? Nee hoor, ze werkt ook nog eens in een Casino! Lisa is makkelijk te vinden, je kan gewoon op het geluid afgaan.

Tuur Vandewal

tuur.png

Leider

Tuur: De volgende in de rij is onze slim shady. Na een (mislukte?) poging om er uit te zien als een rapper, besloot hij er maar voor om economie te gaan studeren. Zijn succesvolle carrière bij de McDonalds is nu helaas voorbij. Als je hem niet vindt op de KSA, dan zit hij drankjes te serveren in Centerparcs.

Dieter goyens

dieter.png

Hulpleider

Deze toffe gast gaat zich super amuseren bij de Jong-Knapen. Wist je dat hij de bijnaam ‘Tijgertje’ al vanaf toen hij Jong-Knaap was, met zich meedraagt. Nieuwsgierig waarom? Vraag het hem zelf maar op een van zijn knotsgekke activiteiten.

bottom of page