Hernieuwers

'De leiding van de leiding'

IMG_0884.JPG

Banleider

Sander Swennen

Sander heeft nog steeds de spirit van een Leeuwkesleider, ook al is hij die al even niet meer. Deze hulpvaardige, toffe kerel brengt zijn weken door als ambulancier in Antwerpen. Wanneer hij even niet aan het werken is, maakt hij altijd tijd voor de KSA. Sander kan zowat alles als de beste: grasmaaien, vuurke stoken, flauwe grapjes maken en kebab eten. Wij kunnen hem alleszins niet weg denken uit onze leidingsgroep!

IMG_0127.JPG

Leidster

Klara Bouchet

Deze bondsleiderchick weet als geen ander waar KSA voor staat: hard werken en hard genieten. Na jaren dienst bij de Leeuwkesban, heeft Klara de overstap gemaakt naar de Hernieuwers. Dit om toch ook een beetje tijd vrij te maken voor andere belangrijke zaken zoals… studeren! Klara zit terug op haar lievelingsplekje in de wereld: Gent. Hier zal ze dit jaar hopelijk ontpoppen tot een echte Journalistiek-vlinder! Hopelijk vliegt ze niet te ver weg, zodat ze nog steeds haar leuke zelf kan zijn bij onze KSA!

IMG_1243.JPG

Leider

Jelle Meus

Jelle maakte dit jaar eveneens de overstap van de Knapen naar de Hernieuwers. Deze serieus slimme gast brengt zijn weken door in het gezellige Leuven. Hier drinkt hij wel eens een pintje, maar meestal zit leider Jelle met zijn neus in de proefwerken, die hij ongetwijfeld streng maar rechtvaardig verbetert. Dit jaar heeft hij zich daarnaast nog eens een paarse sjaft aangemeten. Het is te hopen dat deze kerel net zo goed kan tellen als dat hij kan poolen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now