top of page

Hernieuwers
'De leiding van de leiding'

17_edited.jpg

Leider

alexander lemkens

Deze hevige benny gaat als hernieuwerleiding het werkjaar in. Alex zit altijd wel ergens aan te sleutelen als hij niet op de KSA zit.  Doe uw vaarsjoon maar aan voor de komende leidersactiviteiten!

11.PNG

Leider

bas janssen

Onze Bassie oftewel Janssen 2.0 (Voor 1.0 zie verder) is een echt werkpaard. Hij is een van de echte mannen met een berucht TISM-verleden….

Hij zal de leiding amuseren met knotsgekke activiteitjes. Hij is een zelfzekere man, waardoor hij niet bang is om af en toe wat vrouwelijke trekjes te tonen. 

bram.png

Leider

bram janssen

Bram: Zoals eerder vermeld, hier heb je Janssen 1.0. Hij is niet zomaar Janssen 1.0, je kan hem beter Dokter Janssen noemen. Bij medische problemen groot of klein moet je bij Dokter Janssen zijn! Uiteraard maakt hij naast zijn studentenleven in djob (Diepenbeek) graag tijd voor ons. Hij is een echt werkpaard en staat altijd klaar voor de KSA. Dit jaar start hij zelfs als bondsleider.

7.PNG

Leider

wout vandersteegen

Deze krullenbol weet als geen ander wat de leiding nodig heeft als ontspanning. Bij hem staat plezier maken op nummer 1. Daarnaast is Wout ook een échte handige harry!

bottom of page