Wat is KSA?

KSA frisse Heikracht Bree is actie!
Je geniet van een aantal spetterende activiteiten zoals bekentochten, speur- en trektochten, bosspelen, vlotten en hutten sjorren, zwemmen, het traditionele “Legerke”, een gezellige kwis, laddercompetitie, pleinspelen, veel fijne spelletjes,… en nog veel meer! In de paasvakantie gaan we er samen vier dagen op uit en we sluiten het werkjaar af met een groot TENTENKAMP in de zomervakantie. We kamperen dan een week samen ergens in de Limburgse bossen. Kortom, geen seconde om je te vervelen! Maar veiligheid en gezondheid staan vooraan in ons woordenboek!

Mag ik ook komen?
Natuurlijk, de KSA is er voor jou! Alle MEISJES en JONGENS vanaf de laatste kleuterklas zijn welkom bij de KSA. De activiteiten zijn uiteraard aangepast aan de leeftijd.

Indeling van de groepen
Leeuwkes: Laatste kleuterklas + 1e + 2e + 3e studiejaar
Jong-Knapen: 4e + 5e + 6e studiejaar
Knapen: 1e en 2e middelbaar
Jong-Hernieuwers: 3e en 4e middelbaar
Hernieuwers, Kleppers en Seniors vormen de leidingploeg

Wanneer zijn de activiteiten?
Meestal zijn de activiteiten op zaterdagnamiddag. Voor de ouderen soms op vrijdagavond en zaterdagavond. De data en uren van de activiteiten en alle andere info staat in onze brief ‘Heikleuters’.

Heb je nog vragen?
Aarzel dan niet en vraag alles wat je wil weten. Als je lid wilt worden van de KSA, dan komt de leiding in het begin van het nieuwe werkjaar bij je thuis langs. Je kan de leiding altijd contacteren.